Evakueringsstol

Escape-Chair

Escape-Chair® evakueringsstol – en enkel og pålitelig livredder

Ved bruk av evakueringsstolen Escape-Chair®, kan en person alene hjelpe en bevegelseshemmet person trygt ned trapper under en evakuering.

Escape-Chair® kan leveres i ulike modeller. Fra den enkleste i ren aluminium til den mest utstyrte Comfort modellen. Vi har også flere modeller med bærehåndtak for transport opp trapper og over hindringer. Comfort modellen letter evakuering når mange etasjer skal forseres. Den har ramme i pulverlakkert herdet aluminium, mer polstring, ekstra ryggstøtte, fothvilere og armlener for å gi den som evakueres mer komfort og trygghet.

Escape-Chair® evakueringsstoler er bygget på et velkjent prinsipp som består av hjul for horisontal transport og skinner med en rem som gjør at stolen kan skli ned trapper og sikre at kun én hjelper kan evakuere personer ut i sikkerhet i en nødssituasjon.

Vi tilbyr komplette løsninger og har bruksanvisninger og kurs tilrettelagt på norsk. Vi bistår med analyser av behov, produkttrening av både brukere og interne trenere, samt installasjon og vedlikehold.

Kurs for inntil 10 deltakere med en varighet på 2 timer.

Kursets innhold

  • Hvem trenger bistand?
  • Demonstrasjon av evakueringsstolen
  • Teoretisk gjennomgang av hvordan stolen skal brukes
  • Praktisk trening!


For å kunne gjennomføre kurset ønsker vi at dere har et egnet møterom/sal eller lignende, samt projektor. Har dere ikke sistnevnte, vennligst gi oss beskjed slik at instruktøren har med seg dette på kursdagen. For praktisk trening trenger vi en egnet trapp i deres lokaler.