LifeLine AED Hjertestarter

Teknologi avansert nok til å håndtere alle kritiske hendelsesforløp som kan skje under en hjertestans. Men også så enkel og intuitiv å bruke at ikke-medisinsk personell effektivt kan redde liv.

For nedlastning

LifeLine Brosjyre

LifeLine Brukerveiledning

Brukermanual øvelsesmaskin

Enkel i bruk

Enkel, intuitiv og rett på: Det er kun 2 knapper på maskinen, en grønn for å slå på og en rød for å slippe et strøm-støt til pasienten når maskinen har funnet ut at det er nødvendig.

Klare talemeldinger

Å oppleve en hjertestans kan være veldig stressende.
En rolig stemme leder brukeren igjennom de forskjellige stadiene av gjenopplivningen trinn for trinn. Klare kontante beskjeder som følger deg trinn for trinn, for alle nødvendige tiltak livredderen skal utføre. Disse forsterkes av skarpe lyssignaler som lyser ved siden av forklarende tekst på maskinen.

Stor batterikapasitet

Et unikt batteri i markedet med opp til 7 års varighet. Batteriet leverer 300 støt eller virker pågående i 16 timer. Dette betyr at batteriet ikke nødvendigvis må byttes ut etter første gangs bruk og dette gir igjen god økonomi i det lange løp. Et 9V «røykvarsler» batteri (med 1-2 års holdbarhet) som monteres inne i hovedbatteriet leverer strøm til daglige selvtester og lysdioden. Dette gjør den uten å tappe hovedbatteriet for strøm og dette gir deg sikkerhet for at maskinen alltid har strøm til et tilstrekkelig antall støt ved en hjertestans.

Designet for virkelig bruk

Lettvekter med fullintegrert design uten vippelokk eller andre bevegelige deler som kan forvirre eller forsinke brukeren.
Ett stort håndtak som er laget for å effektivt kunne gripe rundt, selv med hansker. Gummibelagte flater for å gi godt grep i akutte situasjoner.

Aktiv statusindikator

Den aktive, opplyste status-indikatoren viser statusen på maskinen til enhver tid og garanterer at enheten er klar til bruk, alltid.

Høy synlighet

«Hent hjertestarteren!» Tid er kritisk under en hjertestans. Den tydelige gule fargen gjør det lett å finne maskinen og iverksette.

Prisvinneren

Kompakt, håndterbar og lav vekt har bidratt til at Lifeline har vunnet mange priser for design og oppfinnsomhet. Den har til og med blitt utstilt på Museum of Modern Art i New York, som et eksempel på innovativ design!

Enkelt å lære
Lifeline hjertestarteren har en egen treningsversjon av seg selv; Defibtech treningshjertestarter. Denne etterligner den «ekte» hjertestarteren i form og funksjon bortsett fra at alle gummierte flater er i rød farge istedenfor svart, for å klart skille mellom treningsmaskin og den «ekte» hjertestarteren. Som et resultat av dette blir treningen veldig realistisk og oppleves som ekte. En enkelt fjernkontroll kan styre opp til fire treningsmaskiner under samme øvelse.

Robust og slitesterk
Ekstremt holdbar, produsert for å tåle støv og vanninntrenging, testet i henhold til militære US standarder for støt og vibrasjoner, jetfly og helikopter testet. IP på 54 og hele 8 års garanti på produktet sier det meste!

Enkel oppgradering
Protokoller og software endres over tid, men enheten kan enkelt oppgraderes ute hos kunden ved å sette et datakort.

Dataoverføring og opptak
Data fra enheten registreres og kan lett hentes fra enheten ved hjelp av et datakort.

Trygg og sikker teknologi
Lifeline bruker bifasisk teknologi, en klinisk bevisstbølgeform og algoritme for å levere sjokk og redde liv. Dette er en av de mest brukte impedanse kompenserte bølgeformer som har omfattende klinisk erfaring og suksess i tusenvis av defibrillatorer verden rundt. Evaluering i hundrevis av publikasjoner har demonstrert denne teknologien for å være den sikreste og mest effektive når det gjelder å redde liv.

Dedikert produsent
Defibtech har gode tradisjoner for trygge leveranser med mer enn 160 000 enheter ute i verden. Defibtech har mottatt mange utmerkelser for sitt engasjement for å redde liv ved å produsere den beste hjertestarter medisinsk teknologi kan tilby. Defibtech er en industrileder med sin gode teknologi og er et selskap med sunn økonomi som stadig driverforskning og innovasjon til neste nivå