LifeLine VIEW Hjertestarter

Den første og eneste hjertestarter i markedet med en interaktiv fargeskjerm som viser steg-for-steg videoer med hjerte-lungeredning og ekstern defibrillering. Du kan enkelt bytte mellom Norsk og Engelsk språk.

For nedlastning

LifeLine View Brukermanual

LifeLine View Brosjyre WEB

LifeLine View Brosjyre PRINT

LifeLine View Datablad WEB

LifeLine View Datablad PRINT

Ikke vær redd

Hjertestarteren Lifeline VIEW fra USA gjør det enkelt for alle, fra etablerte “first respondere” til utrente forbipasserende å respondere med trygghet og korrekthet under en hendelse.

Denne revolusjonerende livreddende enheten kombinerer en elegant og brukervennlig design med tøffe spesifikasjoner tilpasset for bruk i det Amerikanske Forsvaret.

Med sin bifasiske bølgeform tilfredsstiller den alle de virksomhetskritiske funksjoner som er nødvendige for å gi den mest avanserte hjertestansbehandling, og den følger selvfølgelig anbefalingene fra Norsk Gjennopplivingsråd.

Du kan være trygg på at enheten er lett å vedlikeholde og alltid klar for bruk. I tillegg er den designet for å enkelt kunne oppdatere og oppgradere forbedringer i årene som kommer.

Klar for redning

Når en hjertestans plutselig inntreffer må du til enhver tid være trygg på at hjertestarteren er klar til bruk. Lifeline VIEW kjører omfattende selvtester daglig for å sikre at maskinen fungerer skikkelig og viser deg dette umiddelbart med et sterkt grønt, blinkende lys fra lysdioden.

De fleste andre hjertestartere signaliserer kun når det er et problem og overlater til brukeren å søke etter viktige biter av feilinformasjon. Lifeline VIEW er annerledes. Med et trykk på en knapp, og uten å slå på selve enheten, kan brukeren raskt sjekke at hjertestarteren er klar for bruk. Maskinen kommuniserer umiddelbart den operative statusen på hjertestarteren, batteriet og elektrodene.

Viser og forteller deg

Andre hjertestartere forteller deg hva du skal gjøre. Lifeline VIEW viser deg, med detaljerte interaktive videoer i fullfarge. På skjermen fremkommer det forklarende tekst simultant med den interaktive videoen og stemmeinstruksjoner. Dette forsterker instruksjonene, samt gjør det enkelt og nyttig i miljøer med mye støy der stemmemeldinger er vanskelig å høre.

En personlig instruktør

Å bruke Lifeline VIEW er som å ha en personlig instruktør ved din side. Den viser deg en video av hvordan du skal bruke hjertestarteren, fra å forberede pasienten, åpning og tilkobling av elektrodene til levering av strømstøtene.

Den veileder deg også igjennom alle trinn for effektiv hjerte-lungeredning (HLR) med innblåsninger. Den kan også vise deg oppgavene så mange ganger du har behov for, slik at du er absolutt trygg på alle handlinger du skal utføre.

To språk er installert

Mange arbeidsgivere har ansatte med forskjellige nasjonaliteter, og man kan ha utfordringer med at ikke alle snakker Norsk.
Dette har Defibtech enkelt løst med å installere språk på både Norsk og Engelsk i hjertestarteren. Man kan enkelt veksle mellom disse under pågående bruk.

Lett vedlikehold

Vedlikehold har aldri vært enklere. Lifeline VIEW har revolusjonert vedlikehold av hjertestartere. Den selvtester daglig alle maskinens funksjoner.

Ved kontroll og bytte av batteri og elektroder, vil du få klare instruksjoner i form av tale og videomeldinger.